Egészségmegőrzés – felsőfokon = biorezonancia terápia

Biorezonanciás módszerekkel mindennemű kóros elváltozás a ma ismert legkorábbi stádiumában kimutatható, így korai, célzott kezelésre nyílik lehetőség.

Az egészség holisztikus ( az egész embert figyelembevevő ) megközelítés szerint : testi – lelki – szellemi harmónia.

Hogyan is lehet ezt harmóniát biztosítani ?

A legfontosabb, hogy komolyan kell vennünk az egyensúly megbomlásának első tüneteit – és meg kell keresni annak valódi okát !

Ebben hatalmas segítség a sejtek rezgéseit vizsgáló bioelektromágneses rezonancia készülékkel végzett állapotfelmérés, amellyel pontos képet kapunk az egyes szervek és szervrendszerek működéséről, meghatározható a vitaminok és ásványi anyagok hiánya, az egyén idegi-érzelmi állapota, a meridiánok és csakrák energiaszintje. Ennek ismeretében konkrét lépéseket tehetünk, hogy a szervezet egyensúlyát helyreállítsuk, megelőzve a betegség kialakulását. Ezzel a módszerrel minden krónikus betegség ( izületi gyulladás,allergia, stb) háttere is pontosítható. A biorezonanciás kezelések ( immunrendszer erősítés, méregtelenítés, allergia kioltás, káros szenvedélyekről leszoktatás ) a szervezet saját jeleit felhasználva személyre szabott, hatékony terápiát biztosítanak. Mellékhatás-mentessége új perspektívát nyitott kismamák, gyermekek, legyengült idős szervezet esetében, illetve a különböző sérülések rehabilitációjában.

Az állapotfelmérés és a kezelések igénybe vehetők: Horváthné Gyöngyösi Regina egészségfejlesztő terapeutánál, Harmónia Jóga és Egészségközpontban, Békéscsaba, Dr. Becsey O. u. 22.sz.. Bejelentkezés : 06-30- 565 0953