Szerzői jogvédelem

COPYRIGHT

© Szerzői jog 2017-2019 Horváthné Gyöngyösi Regina (továbbiakban: Szolgáltató).
Ezen weboldal tartalma a © 2019 Harmónia Jóga és Egészségközpont szerzői jogvédelme alatt állnak. Minden jog fenntartva.

A weboldalunkon található információk, beleértve az összes médiaelem, de nem korlátozva a logókra, védjegyekre, kereskedelmi megnevezésekre, szövegekre, képekre, grafikákra, videó fájlokra, animációkra és hanganyagokra, szellemi tulajdon védelme alatt állnak.

A weboldal tartalmát tilos sokszorosítani, lemásolni, áthelyezni, közzétenni, terjeszteni, tárolni vagy más weboldalra vagy dokumentumba helyezni a Szolgáltató előzetes írásos engedélye nélkül. Kizárólag egyéni használat céljára azonban lemásolható, tárolható és letölthető a Szolgáltató előzetes írásos engedélye nélkül. Semmilyen esetben sem megengedett az ilyen tartalmak terjesztése, vagy harmadik félhez történő eljuttatása.

A weboldalon található minden szellemi tulajdon jogát fenntartjuk és szigorúan tilos azok bármi nemű használata a tulajdonos előzetes írásos engedélye nélkül. A weboldal egyes részei tartalmazhatnak képeket, melyek szerzői jogai azok szolgáltatóit illetik.

2019. március 30.

 

A minőségi tartalom alapjaként használt fotókat és illusztrációkat a freepik.com szolgáltatja.