HARMÓNIA EGÉSZSÉGKÖZPONT


Békéscsaba Dr. Becsey Oszkár utca 22. Békéscsaba

Már régi álmunk volt egy olyan hely létrehozása, ahol színvonalas körülmények között jógázhatnak a békéscsabai polgárok, és ahol a jógaóra után leülhetnek beszélgetni, trécselni. Ahol működhet egy jógázós közösség, sok jó közös programmal és közös élményekkel. Ez valósulhatott meg 2017-re az égiek és a földiek segítségével.

Köszönet és hála Mindenkinek!

KÖZPONTUNKRÓLA központunkban 2 jógaterem van, amik összenyithatók. A nagyobb teremben 18 fő tud jógázni, a kisebben 8 fő. A termekben a padló melegét infra fűtés biztosítja, ami jó hatással van a jógázó egészségére.

Nyáron egy 40 m2-es teraszon és a hátsó kertben, zöld környezetben is jógázhatunk. A jógaórák után az öltözők előtti társalgóban és a konyhában van lehetőség beszélgetésre.


Egyszerre 2-3 ember számára a szaunázás örömével is szolgálhatunk. A konyhában főzőtanfolyamokat tervezünk tartani. Jelenleg egy kisebb helyen biztosított egészségügyi kezeléseket és szolgáltatásokat tartani, de később egy különálló szoba ad erre lehetőséget.

A jóga útján járók több jógastílussal találkozhatnak, gyakorolhatják a tradicionális és a modern, dinamikus jógákat. Oktatóink a jóga és a jógázók iránt elkötelezettek, vidámak és barátságosak.

Hétvégeken központunk nyitva áll minden egészséghez, pozitív gondolkodáshoz, a jógázóink igényéhez igazodó programok szervezéséhez.

Ami fontos számunkra: ÉREZD JÓL MAGAD NÁLUNK!


ÓRARENDÜNK