Champi Indiai fejmasszázs tanfolyam - tanúsítványt adó képzés

Novemberi Program

2019. November 9-10. Szombat: 9:30-17:30, Vasárnap: 9:00-16:30

A fej az élet epicentruma, ha a gondolataink rendben vannak, akkor az életünk teljesebbé válhat. Az indiai fejmasszázs kisimítja a gondolatainkat, tisztítja a legfontosabb energiapályákat, lazítja az izmokat, rendkívül hatékony a stressz kezelésében, meditatív és relaxáló hatású.

Egy látássérült indiai orvos fejlesztette ki ezt a módszert, úgy, hogy a keleti tudást ötvözte a nyugati elvárásokkal. Így egy bárhol, bármikor alkalmazható kényelmes megoldás született. Nem kell hozzá egyéb, mint egy gyógyulni vágyó kliens, egy kényelmes szék, és egy jól képzett indiai fejmasszőr, aki lehetsz Te is!

Gyere és tanuld meg ezt a masszázst, és válj Te is Indiai fejmasszőrré!

A gyakorlatorientált képzésen megismerkedhetsz az Ájurvédikus gondolkodás alapjaival, felfedezheted az Ájurvéda rendszer szerinti fizikai alkatodat és a hozzá tartozó ismérveket. Továbbá elsajátíthatsz egy 45-5o perces kezelést. A Champi során a hát felső szakaszát kezeljük, a karokat, a nyaki részt, a hajas fejbőrt és az arcot, és a csakrák harmonizálásával fejezzük be a kezelést.

Ez az ősi masszázstechnika, manapság lazító, stresszoldó hatása miatt közkedvelt, és terápiaként tisztelt tevékenység, csodás fegyver a rohanó modern élet küzdelmeiben. Ellazítja a görcsös és fájó izmokat, élénkíti a vérkeringést, eltávolítja a szennyező anyagokat a sejtekből, friss oxigént juttat a sejtekbe, fellazítja a nyaki-és vállizmokat, enyhíti a fejfájást és a migrént. Csökkenti a szorongást, javítja a koncentrációt, békét és nyugalmat biztosít.

Tanuld meg Te is ezt a technikát, és kényeztesd barátaidat, családodat és szeretteidet! Tanúsítványt kapsz a képzésről, melyet egyéni vállalkozásod keretein belül is használhatsz.

A képzés formája: Iskolarendszeren kívüli felnőttképzés
A tanúsítványban szereplő végzettség megnevezése: Indiai fejmasszázs – Champi

Oktató: Sándor Szilvia: Természetgyógyász, Lélek-és masszázsterapeuta
A résztvevők felvételének feltétele: 

Iskolai előképzettség: 8 általános iskolai osztály elvégzése

A tervezett képzési idő: 20 óra

Tanfolyam ára most: 39.000 Ft (ami tartalmazza a 4,000 Ft vizsgadíjat, a nyomtatott tanfolyami jegyzetet, a 2 nyelvű tanúsítványt, elméleti és gyakorlati képzést, utánkövetést, zárt facebook csoportot videó anyagokkal)
További információk: Sándor Szilvi +36 70 343 3 343 vagy sandor.szilvia75@gmail.com

JELENTKEZÉS: 

sandor.szilvia75@gmail.com 

vagy a Facebook: https://www.facebook.com/egysegoktatas/

10.000 Ft előleg befizetésével és a kitöltött jelentkezési lappal válik érvényessé a jelentkezésed: https://drive.google.com/file/d/19I7E4nEi9Q94EMoEkBkEd07qD5UK516n/view

vagy

Harmónia Jóga és Egészségközpontban

Horváth István+36 30 303 5603
Facebook elérhetőségünk:jogastudio.bekescsaba

Szeretettel Várlak!
Sándor Szilvi

www.egység- oktatási-hálózat.webnode.hu

Feltöltve: 2019. október 1.