Férfi Erő Újjászületése

2020.03.15 Vasárnap 10.00-17.00

Milyen az igazi férfi?
Domináns, erős, megszerzi amit akar… nem habozik, hanem cselekszik, élvezi az élet örömeit, …ezeket hallhatod a külvilágból…és lehet hogy, ezek az elvárásaid is magad felé.

Mi nem a választ szeretnénk megmondani neked.
Abban segítünk, hogy önmagadhoz kapcsolódva felfedezd, mit jelent számodra a férfi minőség, a férfi erő, az Isteni maszkulin energia, és hogy tudsz ezzel együttműködni.

Miért fontos, hogy megismerd, és megfelelően megéld az erőd férfiként?
Amikor a férfi nem tudja megfelelően megélni erejét, vagy azért mert elfojtja, vagy azért mert nem megfelelően használja, az átalakul valami mássá.
Az erő erőszakká, a szabadság szabadulás vággyá, a felelős irányítás zsarnoksággá, a gyengédség durvasággá, a védelmezés korlátozássá és a tiszteletreméltóság egoizmussá.
A férfiakra, az igazi férfierőre nagy szüksége van az egész társadalomnak, a családnak és a nőknek.

Mi lesz ezen a napon?
Ezen a napon a férfi minőségek újjászületésére fókuszálunk.
A szeretet, erő, akaraterő, és a szabadság elfogadását akadályozó születési mintában keletkezett energiamintákat oldjuk fel meditáción keresztül. Olyan energiamintákat erősítünk meg a születési mintában, amik segítik a férfi utadat, hogy integrálódjanak az életedbe. A férfi archetipusok, a király, a mágus, a harcos és a szerető jelenik meg a meditációban.

Szó lesz többek között a hozott férfi mintákról, az elfogadás, elutasítás témájáról, az örömben létezésről és a férfi szív sebeiről.

Gyakorlatokkal, beszélgetéssel és a Haka maori harci táncon keresztül összekapcsolódsz az erőddel, a szíveddel, az őszinte önvalóddal, benned lévő Isteni férfival. Ezzel már a tiszta cselekvő minőséget képviselheted az életedben és megérezheted, hogy vannak társak az úton.

Megtapasztalod, hogy milyen érzés amikor férfiként el vagy fogadva, el van fogadva az erőd, és a gyengeséged, és átélheted az élet egyik legnagyobb misztériumát a születés folyamatát, immár felnőtt férfi létedben.
Neked ajánljuk:
Ha érzed a hívást a program alapján,
ha szeretnél felelősséget vállalni, helytállni férfiként az életedben,
Ha szeretnéd felszabadítani, megélni a benned lévő potenciált,
Ha szeretnél egy új minőségben újjászületni.

Várunk szeretettel,
Ági és Zoli.

A workshopot tartja:
Zám Zoltán: A Cselekvő Férfi Erő társalapítója, meditációs tréner, holisztikus masszőr.
2015-óta foglalkozom egyéniben masszázzsal, ThetaHealinggel és csoportos formában meditációkkal, önismereti csoportokkal.
2018-óta férfi önismereti csoportokat vezetek társammal Lévai Brúnóval, aminek a fókuszában a bennünk élő férfi kiművelése van és fontos eleme a Haka maori tánc gyakorlása.

Nagy Ági: Golden Rebirth – Arany újjászületés tanár, ThetaHealing konzulens és mentálhigiénés szakember.
Egyéni és csoportos folyamatvezetéseket, programokat, meditációkat, valamint nőknek csoportos programokat tartok rendszeresen. A folyamatokat vezetek a születési mintában, amin keresztül visszakapcsolódnak az emberek a saját belső isteni lényegükbe, összekapcsolódnak a valódi teremtési, alkotói potenciáljukkal, jelenlétükkel.

Évek óta dolgozunk együtt, saját egyéni útjainkon támogatjuk szakmailag és szellemileg egymást. Azt tapasztaltuk, hogy az együttműködésünk előre visz bennünket és szeretnénk az eddigi közös munkánk tapasztalataiból megszületett közös programunkkal segíteni a férfiak önismeretét, fejlődését és együttműködését, így adva a világhoz. Hívunk erre a programra!

Keretek:
Időpont: 2020.03.15 Vasárnap 10.00-17.00
Helyszín: Békéscsaba, Harmónia Jógastúdió, Dr. Becsey Oszkár utca 22.

A foglalkozás díja: 25.000 / fő
Előleg: 10.000 Ft, határidő: 2020.03.05
Az előleg befizetéssel válik érvényessé a regisztrációd. A helyfoglalás az utalás beérkezési sorrendjébe történik. Lemondás esetén előleg nem fizetjük vissza.

Max létszám: 20 fő

Regisztráció: https://forms.gle/SaXUps1JAa2TbeAA6
További részletek regisztráció után.

Utalási adatok:
Név: Zám Zoltán EV.
Számlaszám: 16200106-11575739 / Magnet Bank
Közlemény: Név, Férfi Erő újjászül. WS.

Feltöltve: 2020. február 21.