Golden Rebirth™– Arany újjászületés nap 2019. december 1.

Fókuszban a kreativitás, önbizalom

2019. december 1.

Ezen a programon a Forrásenergiával/Univerzummal való kapcsolat erőteljes gyógyító és oldó energiáit tapasztalod meg, melyben a saját születési mintádon egymásra épülő gyakorlatokkal dolgozol. A program hatására felszabadul a kreativitásod, alkotóerőd, hogy végre Te magad válj az életed alkotójává, megérezd, hogy ki vagy valójában és mi dolgod a világban.

Mit jelent a születési minta? Hogyan tud a születési minta megerősíteni, segítséget nyújtani, támogatni?

„Ahogy születsz, úgy élsz” gyakran lehet ezt hallani, de vajon tényleg így van?

A születésünk az első fontos, gyökeres változás életünkben, melyet megtapasztaltunk, átéltünk, és sohasem felejtünk el. És mindenki végigélte. Mindenkinek van élménye, érzése, kapcsolódása, ugyanis a születésünk, annak előzményei, a körülményei, a traumatikus élmények és érzések mind benne vannak az információs mezőnkben. Ez az a tapasztalás, élmény alapvetően meghatározza az egész életünket, hatással van alapenergia szintünkre, arra a képességünkre, hogy sikeres életet éljünk, a kapcsolatainkra, a szexualitásunkra és azon a képességünkre, hogy megtapasztaljuk az örömet. A születési élményünkből fakad a szeretet, akaraterő, szabadság, erő intenzitásának megélése az életünkben. Ebből ered a bizalomforrásunk, erőforrásunk, kitartásunk, reményünk, a siker az öröm és a boldogság.

Ha a születési minta nehéz, traumatikus (fogantatási elutasítás, abortusz, ikervárás, anyai stressz, komplikációk a születés szakaszaiban), tapasztalatokkal terhelt mindenképpen ajánlott a születési mintán dolgozni, hiszen jelenleg az életben az alapminta működik a tudattalanban.

A programon a születési mintádban tanult és jelenleg is működő, és az alkotókészségedet akadályozó blokkjait, hitrendszereit oldjuk és új pozitív programok kerülnek a helyükre. A folyamatot információátadás, megosztás, illatok, zene, egymásra épülő, oldást segítő bodywork gyakorlatok segítik. Dolgozunk a fogantatás előtti, a fogantatás, ikertörténet, méhösszehúzódás, születési csatorna, köldökzsinór elvágás és táplálás elfogadása, és a függetlenedés szakaszokon részletesen, az ott lévő negatív programjaidat oldódnak. Ezzel együtt azonnal új mintákat tanulnak meg a sejtjeid, tested, melyek új tapasztalatokat hoznak. Családi, genetikai, kollektív hitrendszerek és karmikus lenyomatok változnak meg az önmagunkon végzett munkával.

A program hatására javul az önértékelés, önbizalom, nő a biztonságérzet, bátorság, intimitás, kreatív alkotóerő, örömérzés, együttműködési készség, befogadóvá válsz az új dolgokra, új kapcsolatokra, sikerre és a bőségre. Összhangba kerülsz azzal, aki valójában vagy és azzal a tervvel, amiért születtél a bolygóra. Kölcsönös és együttműködő kapcsolat alakul ki a családdal és a világgal.

Ez a nap azoknak ajánlott, akik eldöntötték, hogy valóban változtatni akarnak és hajlandóak tenni a változásért.

Időpont: 2019. december 1.
Helyszín: Harmónia Jóga és Egészségközpont, Békéscsaba Dr. Becsey O. 22.
Kényelmes ruhát, takarót, kispárnát és napi étkezést szükséges magatokkal hozni.
A tanfolyami időbeosztás
szombaton 9:00-16:00

Ebédszünetet tartunk.

A képzés ára: 25 000 Ft
A tanfolyamot vezeti:
Nagy Ágnes Golden Rebirth tanár

Bejelentkezés, további részletek: 06/30-411-14-17 számon.

Feltöltve: 2019. október 30.