Mandorla estek Áprilisban

Miről is szól ez az érdekes téma? Görgess tovább és tudd meg!

A növényvilág, mint önálló és magas tudatosság van jelen a bolygónkon.

Ezt a kivételesen magas tudatosságot hívta meg a Mandorla Eszenciák rendszere annak érdekében, hogy mindannyian természetes, szelíd mégis csodálatos módon kapcsolódhassunk önmagunkhoz, eredeti céljainkhoz, egymáshoz, hogy a kihívásainkból ajándékot, nehézségeinkből értéket, saját utunkból pedig Fényt kovácsolhassunk. 

Hogy sokunkhoz eljuthasson ez a csoda, ebben az évben Mandorla esteket tartunk Békéscsabán.

A témák, melyek köré a tematikát építjük, az emberi energia rendszer, a bennünk húzódó szivárvány állomásai lesznek, így lépésről lépésre követhetjük majd fejlődésünket.

VÖRÖS EST

Első állomásunk a Vörös terület, mint alapcsakra, földelés, energia, túlélés szeretet, koncentráció, elfogadás és a bennünk élő tűz felébresztése lesz. Ehhez a Vörös Mandorla Eszenciát és az Ilahi Vörös olajat ismerjük majd meg részletesebben.

A Vöröshöz tartozóan beszélünk majd az immunrendszer és a stressz, valamint a hitrendszerek káros hatásairól, és arról az ásványi anyagról, mely a Vörös területünk őre. Tudatosság, színek, lélek, fejlődés és átalakulás.

Mindezt a Mandorla Eszenciák illatainak és támogató erejének körében.
Vendégünk Bárkányi Edit Mandorla Facilitátor

Szeretettel várunk, tarts velünk ezeken az esteken, hogy számodra is megnyíljon az a csodálatos világ, melynek mindig is része voltál!

Időpont: 2019. április 6.  16:00-19:00 óra

Részvételi díj 3.000 Ft 

Helyszín: Harmónia Jóga és Egészségközpont 

Téged is érdekel?