Megújulás program - A tudás benned van, alkosd meg a vágyott csodás életedet!

2020 október 17. 13:00-17:00

Helyszín: Békéscsaba, Harmónia Jógastúdió, Dr. Becsey Oszkár utca 22.
A program költsége: 12 000 Ft
A programot tartja: Nagy Ágnes mentálhigiénés szakember, Golden Rebirth™ tanár
Bejelentkezés: a nagyagnes0205@gmail.com címen vagy a 30/411-14-17 telefon számon.

 

Teremtőerő – érettség, döntés, sorsfordulat, megnyílás

Mikor mondhatod magadról, hogy érett vagy a változásra? Vagy esetleg a változás csak úgy történik és elszenvedem azt? Sűrűn tapasztalod, hogy mások elvárásainak kell megfelelned? Mások döntenek helyetted, vagy van szabad döntésed? Mit jelent az életedben a sorsfordulat? Érezted-e már, hogy fordulatra van szükség, de nem tudod, hogyan kellene az energiát teremteni hozzá? Nehéz a komfortzónát elhagyni? Esetleg gyakran érzed magadban, hogy menekülnél onnan, ahol vagy? Sűrűn érzed, hogy bántalmazó a közeg, amiben dolgozol, élsz? Kiegyensúlyozott a viszonyod a szüleiddel? Ha elindulsz valamiben, vagy vége valaminek szoktad tapasztalni, hogy elfogy a pénz, egzisztenciális nehézségeid lesznek?

Ha ezek a kérdések megérintettek, akkor ideje velük tudatosan is foglalkozni, feltárni a gyökerüket és változtatni. Ahhoz, hogy a dolgok mozduljanak kívül, belül kell elmozdítani, feloldani azokat a nézőpontokat, hitrendszereket, amelyeket a család, a világ vagy Te magad elhittél.

A délutánon csoportos oldáson veszel részt, ahol meditációkkal és gyakorlatokon keresztül megértheted a saját működésedet és képes leszel fordítani az eddigi életeden egy pozitív irányba. Visszakapcsolódsz a középpontodban, a Teremtőerődbe

Szeretettel várlak!

A tudás benned van, alkosd meg a vágyott csodás életedet! 

Ára: 12 000 Ft

Időpont: október 17.  13:00-17:00

Feltöltve: 2020. szeptember 27.