Golden Rebirth TM – „És megszületik a NŐ” - Női újjászületés

2020. március.08 9:00-16:30 óráig

Ezen a napon a női önelfogadásodat, önbizalmadat segítő és akadályozó érzelmi energiáidon dolgozunk a születési mintádon keresztül.

 Ára: 25 000 Ft

A program maximális létszáma: 12 fő

Bejelentkezés: emailben a nagyagnes0205@gmail.com címen vagy 30/411-14-17 telefonszámon.
A programot vezeti: Nagy Ági mentálhigiénés szakember, Golden Rebirth™ tanár

Nőként legkönnyebben úgy tudod visszaállítani a finom, természetes egyensúlyt önmagadban, ha teret adsz a „Szív” minőségeinek. A kifinomult érzékenység, az elfogadás-befogadás, a megnyílás, az együttérzés, a megérzés, a feltétel nélküli anyai szeretet, mind olyan minőségek, melyek végtelenül sokat adhatnak a nőiségedhez. A kivirágzásod nagyon finom, ugyanakkor óriási átalakító erővel tud hatni az élet minden területére, s hatással van a világra is.  Ahogy a saját nőiséged és jólléted megélése változik, a körülötted lévő világ minőségének megváltozását tapasztalhatod. Ahhoz, hogy ez létrejöjjön benned egyszerűen csak sokkal több érzelmet, gyengédséget, elfogadást kell megélned. Ha a nő virágzik képes a férfinek hajtóerőt, szerelmet, érzelmi biztonságot, szépséget, szenvedélyt, gyöngédséget és női finomságot adni, múzsájává válni és támogatni abban, hogy a férfi minőség, amely nyugodt, állandó, változatlan és megváltoztathatatlan, megbízható, kiáradó, életet adó és mindig jelen lévő kibontsa magát és helyére kerüljön, így a Férfi valódi jelenlétében a Nő képes megnyílni és feloldódni.

Ezen a napon a női önelfogadásodat, önbizalmadat segítő és akadályozó érzelmi energiáidon dolgozunk a születési mintádon keresztül. El tudod érni, hogy megváltozzanak az áldozatban, szenvedésben tartó programjaid. Rálátást kapsz a működő kapcsolati függőségeid okára és át tud alakulni benned a mintád. Erősítjük a női utadat, virágzásodat segítő képességeidet. Szó lesz többek között ezen a napon: saját vágy, isteni részekkel való kapcsolódás, isteni időzítés, életfeladat, életterv, genetikai programok, generációs női és férfi minták, párkapcsolati minták, ikertörténet, döntés, erő, saját ritmus, együttműködés, szexuális energiák, táplálás, elengedés, elfogadás, bőség és saját rendszerre állásról. Új női minőségek integrálódnak lélek és test szinten is, amelyek új tapasztalatokat teremtenek az életben.

Az egyéni születési mintádban lévő elakadást, gyakorlatokkal, meditációkkal oldjuk fel és támogatást kapsz új minta, program beintegrálására. Megtapasztalod a női támogató energiát, a segítő együttműködést a csoportban, finom zenék és a folyamatokat segítő Mandorla Eszenciák visznek minket a teljesség felé ezen a napon.

Miért a születési mintán dolgozunk?

Sokan azt mondják, hogy „már túl régen volt, nem is emlékszem rá”. „Egy magzatnak nincsenek is emlékei.” Tudatosan valóban nem emlékszünk, viszont tudattalanunk és a testünk őrzi az első érzésmintákat, megoldási stratégiákat. A születésünk, annak előzményei, a körülményei, a traumatikus élmények és érzések mind benne vannak az információs mezőnkben. Ez az a tapasztalás, élmény alapvetően meghatározza az egész életünket, hatással van alapenergia szintünkre, arra a képességünkre, hogy sikeres életet éljünk, a kapcsolatainkra, a szexualitásunkra és azon a képességünkre, hogy megtapasztaljuk az örömet.

A női önelfogadás alapmintái már a fogantatásban beíródtak, ahogy a párkapcsolati egyensúly és az együttműködés is. Akadályozza a női eszenciáidnak teljes elfogadását és így a működtetését is, ha ellentétes neműnek várt az egyik, vagy mindkét szülőd. Ha már a fogantatásodba elutasítás, közömbösség, bántás, agresszió volt a tapasztalatod, akkor olyan kapcsolatokat generálhatsz a felnőtt életedben is, amiben ez a korai tapasztalat újra és újra megjelenik, hiszen a test, lélek azt érzi, hogy ez az igaz.
 Meghatározza az is a nőiség elfogadását, hogy a szülők mennyire fogadták el, és tudták működtetni a saját nemük teremtő, befogadó energiáit és egymással mennyire tudtak férfiként, nőként kooperálni, harmóniában együttműködni. Ezt már magzati életedben igazként íródott be. Ha a fogantatáskor ikerként indult az utad és nem született meg a testvér, ez a tapasztalat szintén az önelfogadásnak lehet gátja. A születési mátrixban tapasztaltad meg a biztonságot, az együttműködést, dédelgetést, elfogadást, táplálást, a bőséget, saját ritmust, a megtartó erőt, szexuális energiát, megnyílást, és a feltételek nélküli szeretetet, anya-lánya harmóniát, támogatást vagy ezek hiányát. Ha a születésed konkrét fázisai traumatikusak voltak (indították, császár, fogó, köldökzsinór, fulladás, farfekvés stb), és/vagy beavatkozással születtél, tapasztaltad azt, hogy elvittek anyától a megszületésed után vagy egyéb körülmények nehezítették a megszületésedet, tudsz a megélésekhez kapcsolódó programjaidon változtatni a kiteljesedésed, az önelfogadásod, önbizalmad érdekében.

A születési alapminta az Eredet, a Forráshoz vezet vissza, azokat a kódokat tartalmazza, amelyek az isteni, istennői minőségekhez vezetnek. A nap végére válasz érkezik a „Miért vagyok itt? Mi a dolgom? Mit kell tennem?” kérdéseidre. 

Szeretettel várlak!

Időbeosztás: 9:00-16:30 óráig
Ebédszünetet tartunk.
Hozz magaddal könnyű ételt és megfelelő mennyiségű folyadékot.
Kispárnát, takarót hozhatsz, kényelmes ruhában gyere.

Ára: 25 000 Ft

A program max létszáma: 12 fő

Bejelentkezési sorrendben történik a helyfoglalás, ezért minél hamarabb jelezd részvételi szándékodat (messenger, email, telefon)

További tájékoztatást kérhetsz a nagyagnes0205@gmail.com címen vagy 30/411-14-17 telefonszámon.

Vezeti: Nagy Ági mentálhigiénés szakember, Golden Rebirth™ tanár

Feltöltve: 2020. február 21.