Fókuszban az új energiák

2020.06.06. 10:00-17:00

A Golden Rebirth, Arany újjászületés fókuszában a születésünk 8 szakasza van.
Meditáción keresztül kapcsolódunk a Forrásenergiához, ezzel a születésünkből tárolt tudatalatti tartalom elérhetővé válik, átalakítjuk pozitív tapasztalattá.

Az embernek vágya, hogy félelem nélkül, a teremtő erejét használva önmaga számára a legjobb egészséget, párkapcsolatot, munkát, anyagi biztonságot, otthont teremtse meg. Alapvetően a Jól-Lét, testi, lelki, szellemi egyensúly állapotában szeretünk élni és erre törekszünk mindannyian.
Ez a fejlődés maga. Rengeteget változtatunk és változunk az életünk folyamán. Megfejlődünk dolgokat, helyzeteket, megújulunk valamiben.
A tudattalanban működő újjászületési folyamat előzi meg azokat a változásokat, amelyek az életünkben bekövetkeznek: közösségekbe érkezünk, munkát találunk, párkapcsolatot kezdünk, szerelmet élünk, vállalkozásba kezdünk, otthonunk lesz, szülővé válunk, családdá válunk, új helyzetekben helyt állunk, társadalmi szerepekben próbáljuk ki magunkat. Maga az újjászületési folyamat a teremtési mintánk.
Ami a saját születési mintánk valójában kódok ahhoz, hogy a teremtési potenciálunk maximálisan működjön, a Forrással, Istennel, Istennővel tökéletes összhangban. Ha megnyitjuk magunkat a Forrással való teljes összhangnak, akkor az életünkben a szeretet forrását nyitjuk meg magunkban, ami a VAN, feltétel nélkül.
Az egyéni születési mintádon dolgozol ezen a napon. A blokkjaid oldódnak, ezzel a blokkolt területről energiák szabadulnak fel és kapnak új pozitív megerősítéseket.

Részletek a programról:
Ezen a napon megtapasztalhatod az alapenergiákat: szabadság, szeretet, erő, akaraterő, továbbá az elfogadás, befogadás, elengedés, kezdeményezés, hatás, érdemesség, méltóság, feltétel nélküli szeretet, bizalom, biztosság, közösség önzetlen támogatása, kapcsolódás a feltétel nélküli szeretethez, szexuális energia, orgazmus készség, öröm, siker, megosztás, megküzdés, bőség, közösségbe tartozás, lélekcsalád kapcsolódás energiáit. Ez a Forrással való állandó kapcsolat energiaminőségei is. A negatív energiaminták eltávolításával az ÖSSZHANG, JELENLÉT állapotába kerülsz. Oldódhat benned az elutasítottság, veszteség, bizalmatlanság, erővesztés, megfelelési kényszer, kiszolgáltatottság, anyai minták, apai minták, párkapcsolati nehézségek, párkapcsolatot létrehozó blokkoló energiák, otthon teremtést akadályozó energiák, saját gyermek foganását akadályozó energiák, örömszerzést gátló energiák, siker megélését gátló energiák, a bőség elfogadását és teremtését akadályozó energiák.
Szó lesz még a leszületés előtti állapotról, Isteni időzítésről, az idővel való összhangról, iker-ikerláng, női/férfi minőségek elfogadásáról, életfeladatról, sors alakításáról, élettervről, egyéni választásról, szabad akaratról, kiválasztottságról, kollektív energiákról és a generációs mintákról.

Hogyan zajlik?
Az Golden Rebirth Arany újjászületés fókuszában a születésünk 8 szakasza van.
Meditáción keresztül kapcsolódunk a Forrásenergiához, ezzel a születésünkből tárolt tudatalatti tartalom elérhetővé válik, átalakítjuk pozitív tapasztalattá.
Ebédszünetet tartunk.
Amire szükséged lesz ezen a napon:
Lelkileg:
– a változtatás igénye az életed bármelyik területén, vagy az összesen
– belső indíttatás;
– tenni akarás azért, hogy a legjobb úton-módon tudd élvezni a célodhoz vezető utat;
– hajlandóság, hogy magad változtasd meg ezen a napon, ezzel választod leginkább önmagad;
– bizalom, elsősorban önmagaddal;
– kapcsolódási vágy;
– hit abban, hogy a Forrás része vagy.
Testileg:
A program előtt lehetnek testi impulzusaid. Tudd, hogy előzetesen a lélek készíti a testet. A tünetek változóak. Általában izgatottak szoktak lenni az emberek, de felléphet halogatás is, ha a lényednek a születésedben az ismeretlentől való félelem volt a tapasztalata. A programba, erre a napra is beleszületsz.
Gyere, ha tudod, hogy
– ha nem várt baba voltál,
– ellenkező neműnek várt egyik, másik vagy mindkét szülőd,
– nem akartak, esetleg abortuszról is szó volt,
– ha párkapcsolati problémája volt a szüleidnek a várandósság alatt,
– ha ikerterhességnek indult a várandósság, vesztett iker van
– ha nehezen születtél, orvosi beavatkozásra volt szükség (oxitocin, császármetszés, toltak stb)
– a köldökzsinór a nyakadra tekeredett, fulladtál, vagy esetleg újraélesztettek a születésed során
– beszorultál a szülőcsatornába, farfekvéssel indultál,
– születés után elvittek anyától és nem élted meg az aranyórát anyával,
– egyéb méhen belüli nehézség.
Ha nincs ilyen, akkor jöhetsz azért, hogy megerősítést kapjanak az energiáid a teremtéseidhez.
A programon való részvételhez előképzettségre nincs szükség. Jöhetnek férfiak és nők egyaránt.

Egyéb, amit hoznod kell:
– takaró, kispárna (hogy kényelembe helyezd magad)
– könnyű ebéd, megfelelő mennyiségű folyadék
Időpont: 2020. június 6. szombat
Helyszín: Békéscsaba, Harmónia Jógastúdió, Dr. Becsey Oszkár utca 22.
Időbeosztás: 10:00-17:00 óráig
A program költsége: 25 000 Ft
Helyfoglalás: 8 000 Ft előleg számla ellenében történő befizetésével tudsz helyet foglalni. A számlaszámot a jelentkezés után egyénileg küldöm.
maximális létszám: 15 fő

A program költsége: 25 000 FtHelyfoglalás: 8 000 Ft előleg befizetésével

Vezeti: Nagy Ágnes, mentálhigiénés szakember – Golden Rebirth™ tanár
bejelentkezés: nagyagnes0205@gmail.com, vagy messengeren, 30/411-14-17 számon

Helyszín: Harmónia Jógastúdió Békéscsaba, Dr. Becsey O. u. 22.
Vezeti:

Feltöltve: 2020. május 28.