Jógaműhely III.

Gerincjóga® minitanfolyam

2019. május 12. 9:00-12:00 vasárnap

Részletek

A Gerincjóga® a jóga és a csoportos mozgásterápiák ötvözete, amely könnyen befogadható és elsajátítható a modern európai ember számára. Biztonságos, stabil, izolált gyakorlatsorral a teljes testet átmozgatjuk, majd óra végén relaxációban lazítunk. A gyakorlás során a jóga eszköztárát alkalmazva hangsúlyozottan foglalkozunk a gerinccel, a helyes tartás és helyes légzés tudatosításával, a cél a harmonikus test és lélek egységének megteremtése. Bárki számára könnyen kivitelezhető, örömteli fejlődést tesz lehetővé.

A Gerincjóga® gyakorlatai anatómiailag átgondoltak és biztonságosak, de a fejlődés sokkal gyorsabb, ha figyelembe vesszük az egyéni igényeket és adottságokat is.

A minitanfolyamot ajánljuk akár teljesen kezdőknek, a rendszeres gyakorlás megkezdése előtt, illetve tapasztalt gyakorlóknak, tudásuk rendszerezésére.

A foglalkozás második felében egyszerű anatómiai magyarázatokkal, ábrákkal
gyakorlati példákon keresztül mutatjuk meg, hogy hogyan tudod még hatékonyabbá tenni gyakorlásod. Gyakorlatok segítségével a legmélyebb stabilizáló izmokat tanuljuk meg használni.
A következő témákról fogunk részletesen szólni:

  • a gerincsérv kialakulásának mechanikája
  • a “sérvrizikós” jógapózok
  • az előre helyezett fejtartás következményei
  • a “fűzőrendszer” (gerincstabilizátorok) aktiválása
  • a medence, a vállöv – vállízület és a nyaki gerinc összefüggései

A tanfolyamot vezeti: Körösi András gerincjóga oktató

Részvételi díj: 3000.-Ft (bérletek érvényesek, két alkalom kerül levonásra)
Jelentkezés:+36 30 8305097

Feltöltve: 2019. április 28.