Mandorla est Békéscsabán

Narancs est

2019.05.11. 17:00-19:00 Harmónia Jóga és Egészségközpont Dr. Becsey O. 22.

A mandorla olajok a szeretet szándékával kézzel készített, első osztályú növényi kivonatokat, amelyek a növények évezredek óta ismert gyógyító erejét használják fel. Az este folyamán rövid színelemzéssel segítséget kaphatsz majd ahhoz, hogy a benned rejlő energiákból mit aktiválhatsz magadban egy szebb holnap megéléséhez

A Mandorla Esszenciák sorozat követező részében a Narancs területünk kerül fókuszba.

A Narancs terület a kreativitásunk, életörömünk, teremtő energiánk kiindulópontja. Ezen az esten megismerjük a szakrális csakránk harmonikus működésének kihívásait és ajándékait. Megbeszéljük, hogyan irányítják a berögzült kondícióink körülményeinket, gondolatainkat és döntéseinket.

Előfordult már Veled, hogy azt érezted mintha nem a saját életedet élnéd? Vagy esetleg úgy érzed, nem tudod megvalósítani az álmaidat, hiába teszel meg ezért mindent? Szeretnéd, ha  erőfeszítés nélkül könnyedén alakulnának a dolgok körülötted? Vágysz arra, hogy a belső napod ragyogjon és meg tudd élni a szexualitásban is az önfeledt örömödet?

A Narancs területünkre irányuló Mandorla Eszenciával oldhatjuk a múltbéli traumákat, sokkok okozta lelki sebeinket, kreatívvá örömtelivé válhatunk.Oldja a függőségeinket. Támogatja az ösztönös megérzéseinket, a szexualitásunkat. Segít új és alkotó kapcsolatok teremtésében. A bőség megélését segíti testi, lelki, szellemi szinten.

Az este folyamán rövid színelemzéssel segítséget kaphatsz majd ahhoz is, hogy a benned rejlő energiákból mit aktiválhatsz magadban egy szebb holnap megéléséhez.

A Mandorla Eszenciák alkotóelemei ásványok energiái és terápiás tisztaságú illóolajok, amelyben ott a lényeg, a növény lelke, élő frekvenciája. A vérből 21 másodperc múlva, a vizeletből és nyálból 20 perc után kimutatható az élettani hatásuk.  

A Mandorla Eszenciák a Szeretet szándékával készülnek. 

Vendégünk Bárkányi Edit MandorlaFacilitátor

Szeretettel várunk, tarts velünk a Mandorla esteken, hogy újra emlékezz arra a csodálatos világra, melynek mindig is része voltál!

Időpont: 2019. május 11.  17:00-19:00 óra

Részvételi díj 3 000 Ft 

Helyszín: Harmónia Jóga és Egészségközpont 

5600 Békéscsaba Dr. Becsey Oszkár u. 22.

Bejelentkezés: Nagy Ágnes Mandorla konzulens nagyagnes0205@gmail.com

 

Feltöltve: 2019. május 1.