Hogyan élj 100 évet egészségesen?

Vedd kezedbe az életed! – 3 öngyógyító praktika: 3-1-2 Meridián torna, Jin Shin Jyutsu Energiaáramoltatás, 7 belső elválasztású mirigy aktivizáló és harmonizáló meditáció

Időpont: 2020.07.05. 09:00-13:00

  1. Szeretnél egészségesen élni akár 100 évet? Most megismerkedhetsz a meridiánok jelentőségével és a 3-1-2 meridián torna alapjaival, melyek fizikailag segítenek Téged, hogy jobb és élhetőbb életet biztosíts magadnak. Energiáidat felélesztheted általa, meridiánjaid kitisztulnak, és az immunrendszered erősödik, amennyiben kitartóan gyakorlod a mozgássort. Megtanítom Neked a legfontosabb akupunktúrás pontok helyét a testeden és a leggyakoribb tünetek kezelését segítő pontkombinációkat is (fejfájás, láz, immunerősítés, emésztési zavarok, stb.)
  2. . A kezed mindig kéznél van, élj az erejével! Kezed és ujjaid segítségével gyors feltöltő technikát sajátíthatsz el a workshopon. A Jin Shin Jyutsu egy japán gyógyművészet, melyet gyógyáramlatnak is neveznek. Az ember a kezét a test bizonyos energiapontjaira helyezi azzal a céllal, hogy oldja az energiablokádokat. A legegyszerűbb alkalmazási lehetősége, mikor az ujjainkat lazán körülfogjuk és elindítjuk az energiaáramlást. A 10 ujjunk mindegyike 14 400 testi funkcióval van összekötve. Minden egyes ujjunk energetizálása tisztítja, erősíti és ellazítja az egész testet, valamint harmonizálja gondolatainkat. Most megtanulhatod, melyik ujjad milyen érzelmet irányít benned. Kipróbálnád ezt a gyors töltést?
  3. Egy aktív meditáción keresztül megtanulhatod a 7 alap csakrádhoz tartozó belső elválasztású mirigyeid funkcióit (pajzsmirigy, hasnyálmirigy, mellékvese, stb), melyek reflexpontjainak érintésével, masszázsával aktivizálhatod a csakrát magát, a legfontosabb szerveidet és harmonizálhatod teljes hormonrendszered. Kvázi „energia kapuként” működő reflexpontok segítenek abban, hogy kezedbe vedd életed és egészséged irányítását!
    Gyere el, gyógyulj, hozd el barátaid és szeretteid is, hogy együtt élhessétek meg az Ébredés következő lépcsőfokát!
    Ajándék: Pontkombinációk képeken a leggyakoribb tünetekre, Hanganyag a belső elválasztású mirigyek és csakrák aktiválásáról szóló meditációról, zárt facebook csoport.

Oktató: Sándor Szilvia, Természetgyógyász, Masszőr, Léleksegítő

Időpont: 2020. július 5. Vasárnap 9.00 – 13.00
Hozzájárulásod: 8.000 Ft

A jelentkezés 7.000 Ft befizetésével válik hivatalossá. Fizetni utalással a következő számlára lehet:
Fehérváriné Sándor Szilvia E.V. K&H Bank: 10403916-50526781-48841001 ( kérlek tüntesd fel a Megjegyzés rovatban a nevedet és a tanfolyam megnevezését: Békéscsaba Öngyógyító WS)

Feltöltve: 2020. május 23.


További programok