Metamorf Oldás Tanfolyam

2020.07.04. 09:00-17:00

TARTS VELÜNK ÉS VÁLTOZZ, HOGY VÁLTOZTATHASS!!!

A metamorfózis nem más, mint átalakulás, átváltozás. Ahogy a petéből pillangó lesz, úgy lesz képes a tudás birtokosa megélni az átalakulás minden fázisát a metamorf technika segítségével, s válik képessé annak átadására is.

A metamorf masszázs gyógyító technikája finoman oldja a lelki blokkokat, traumákat. Könnyen elsajátítható és azonnal hasznosítható tisztító és feltöltő módszer.

Nem hagyományos masszázs, sokkal inkább egy speciális lelki blokkoldó technika, amely a kézfejen, lábfejen és az arcon történő lágy érintéseken keresztül a gerinc reflex pontjait stimulálja, s ezen keresztül vezeti ki a tudatalattiban tárolt blokkokat. A módszer kíméletes és rendkívül hatékony. Bárkin alkalmazható, gyerekeken és időseken is. Azoknak ajánlható, akik nem szeretnek beszélni a problémájukról, hiszen itt az érintésen keresztül történik meg a blokkok oldása.

MI VÁR RÁD a tanfolyamon?

🔅Bevezetés a technikába: Láthatsz tőlem egy teljes, bemutató kezelést.
🔅Kezelés: A párban történő gyakorlás által megtapasztalhatod magadon is a Metamorf oldás hatását, melyet a későbbi személyes terápiák során, már értékes információként leszel képes hasznosíthatni, segítve az oldódni vágyókat.
🔅Elméleti háttér: A Metamorf masszázs lépésein túl megismerkedhetsz a főbb csakrák működésével, aktiválásával.
🔅Önkezelés: a metamorf oldás módszerét képes leszel önmagadon is alkalmazni.
🔅Tapasztalati ismeretek: Több éves tapasztalatom kerül átadásra. Olyan kérdésekre kaphatsz választ, amelyek a gyakorlatban hasznosak lehetnek a kezelések során. Pl. metamorf oldás közbeni reakciók, testrészek jelentése, stb.
🔅Interaktivitás: kérdéseidre azonnal választ kapsz a gyakorlati napon.
🔅Videó és utánkövetés: Zárt Facebook csoport tagja leszel, ahol a kezelésről készült videót bármikor megnézheted, élményeket és tapasztalatot oszthatsz meg másokkal a módszerről.

10 óra online elméleti rész feldolgozása egyénileg történik a tanfolyam előtt. Itt érintett témák: a test energiarendszere (csakrák, aura, nádik, meridiánok), reflexológia és az idősíkok a testen, tudat alatti és a tudatos én elmélete, valamint a lelki blokkok értelmezése.

10 óra gyakorlat: a bemutató kezelés után párokban történik a gyakorlás, így mindenki részesül egy kezelésben, valamint egy önkezelésben.

A tanfolyamot résztvevői igazoló emléklapot kapnak! Nem szakmai továbbképzés, nem masszőrképzés, magán célú felhasználásra javaslom! Mindenki használhatja magán, családjában és szerettei körében ezt a módszert.

Szeretettel várlak erre az átváltozásra!

Oktató: Sándor Szilvia
(Természetgyógyász, Masszőr, Léleksegítő)

Hozzájárulásod: 18.000 Ft/fő (tartalmazza az online elméleti felkészítést, a 1 napos gyakorlati oktatást, a nyomtatott tananyagot, emléklapot)

A jelentkezés 10.000 Ft előleg befizetésével válik hivatalossá.

Helyszín: Harmónia Jógastúdió Békéscsaba, Dr. Becsey O. u. 22.

JELENTKEZÉS: sandor.szilvia75@gmail.com vagy a Facebook: https://www.facebook.com/egysegoktatas/

A jelentkezés 10.000 Ft előleg befizetésével válik hivatalossá. Fizetni utalással a következő számlára lehet: Fehérváriné Sándor Szilvia E.V. K&H Bank: 10403916-50526781-48841001 (Közleménybe: neved Metamorf Békéscsaba )
jelentkezési lap: https://drive.google.com/file/d/19I7E4nEi9Q94EMoEkBkEd07qD5UK516n/view

vagy

Harmónia Jóga és Egészségközpontban
Horváth István +36 30 303 5603
Facebook elérhetőségünk: jogastudio.bekescsaba
Web oldal:www.jogaharmonia.hu

Szeretettel Várlak!
Sándor Szilvi
www.egyseg-oktatasi-halozat.webnode.hu

Feltöltve: 2020. május 28.