Mediterrán ízek – Következő alkalom: 2021. november 13.

Lakto-vegetáriánus főzőtanfolyam

 

Időpontok: 2021. szeptember 18. október 30. november 13.

Szombatonként 9:00-13:00 óra között

Programvezető: Kenderesi Ilona – életvezetési konzulens és mentor, jógaoktató és a pécsi Napkelet Jógaház éttermének korábbi vezető szakácsa, a Mandala Étterem alapító tagja, tanácsadója.

Részvételi díj: 6.500 Ft/fő/alkalom
Az olasz, a spanyol és a görög konyha ízvilágát hozza közel hozzánk a három részes tanfolyam. Gazdag mediterrán fűszerekkel és színpompás zöldségekkel ismerkedhetünk meg, amely a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás alapja – nem csak vegetáriánusoknak.

Menüsor:
szeptember 18. 
Kenyérrel sűrített olasz zöldségleves (Ribollita) / Vegetáriánus lasagne / Szicíliai édeskömény saláta / Tiramisu
Bejelentkezés szeptember 15-ig

október 30. Spanyol csicseriborsó leves spenóttal (Potaje de vigilia) / Spanyol sült rizs (Paella) / Tökmagos burgonyagombócok mandulás mártásban (Albóndigas de patata en pepitoria) / Paradicsomos paprikasaláta petrezselymes öntettel / Krémmel töltött spanyol muffin (Magdalena)
Bejelentkezés október 27-ig

november 13. Görög fehérbabos zöldségleves (Fasoulada) / Görög padlizsán rakottas (Muszaka) / Meleg zöldségsaláta görög citromos olívaolajos dressinggel / Diós mézes édesség (Baklava)
Bejelentkezés november 10-ig

A tanfolyam inkább vidám műhelymunkák sorozata, mint szigorú főzőkurzus, ahol az elkészült ételeket jóízűen el is fogyasztjuk.
Kötelező regisztráció az egyes alkalmak előtt az alábbi elérhetőségeken: +36-30/303-5603 vagy horvath.istvan1123@gmail.com

                          

 

 

További programok