Spiritualitás napjainkban, a Békéscsabai Mandala kör első programja

2020. október 10. szombat

Spiritualitás napjainkban – Jelenünk a maga rohanásával, információs túlterheltségével nem támogatja a lelki folyamatokat. Vendégünkkel, Rácz Gézával arról beszélgetünk, mi a spiritualitás, hogyan fedezhetjük fel az életünkben, hogyan válhatunk mi is a részesévé.

A Mandalakör hálózatról röviden: A Mandalakör olyan spirituális alapokon szerveződő közösség, amelynek célja a Kagylókürt folyóirat szellemiségének ápolása. A Mandala körök szellemileg tudatosan nyitottak, szívesen dolgoznak fel minden a spiritualitással kapcsolatos témát, amire a tagjai érdeklődést mutatnak.  Az országban néhány városban működnek. Szellemiségük részletes leírását a www.jogaharmonia.hu(mandala kör) alatt találod.
Jelentkezni a Mandala körhöz az alábbi email címen tudsz:info@jogaharmonia.hu A jelentkezéshez add meg az elérhetőségeidet és írj magadról egy pár mondatot. Érdeklődésedet Horváth István szeretettel fogadja +3630/3035-603 telefonszámon.

A Kagylókürt folyóirat 1985-ös alapítása óta a keleti és nyugati szellemiség közötti kapcsolat kutatását képviselő spirituális és kulturális folyóirat. Főszerkesztője Rácz Géza.
akinek rendszeresen jelennek meg az óind, védai irodalom, valamint a bhakti-jóga tradíció filozófiai és teológiai mélységeit feltáró, irásai. hiánypótló fordításai. 2013-ban jelent meg életrajzi elemeket is magába foglaló regénye Élettengely címmel.
Rácz géza 1988 óta a Brahma-Madhva-Gaudíja tanítványi lánc szerzetesi beavatottja. Szerzetesi neve Szvámí Bhakti Kamala Tírtha.
 Bács-Kiskun megyében működő vaisnava rítusú kolostorban Ludastón. rendszeresen tart tanításokat, tűzszertartásokat, különböző spirituális programokat. A Ludastói közösségről az alábbi facebook oldalon tájékozódhatsz. www.facebook.com/Ludasto/

Időpont: 2020. október 11. szombat
Helyszín: Békéscsaba, Harmónia Jógastúdió, Dr. Becsey Oszkár utca 22.
Időbeosztás: 17:00-18:30 óráig
A belépés díjtalan, adományokat a felmerülő költségekre köszönettel fogadunk.
A programot tartja: Rácz Géza- Szvámí Bhakti Kamala Tírtha
A beszélgetés végén finom vegetárius ételkostolóval várjuk a résztvevőket.

 

 

Feltöltve: 2020. szeptember 19.