A tábor programjának rövid leírása:

A harmónia jegyében szerveztük meg első jógatáborunkat Kecskeméten a Granada Wellnes és Sport Hotelben.

Napi 3 jógaóra volt különböző stílusokban, különböző oktatókkal. Délelőttönként előadásokat tartottunk, Balogh Béla A tudatalatti tízparancsolata és Az egészséges táplálkozás az ayurvéda szerint témákban. Délutánonként a résztvevők egészségi állapotukról kaptak képet biorezonanciás állapotfelméréssel, közben szabad program volt wellnessel. Az estéket, közösséget építő játékokkal színesítettük. A csapatot az egység és a harmónia jellemezte. Mindenki minden programon részt vett és élveztük az egymással töltött időt.

Horváth István a tábor szervezője

 

Vélemények:

A kecskeméti Harmónia Jógatábor (2017.04.28.-05.01.) résztvevőinek véleménye a táborról.

“Örülök, hogy úgy döntöttem, részt veszek a jóga táborban. Kellemes hétvégében volt részem, nagyon szép helyen, egy szuper társaságban. Ennyire különböző emberekből álló színes csapatot úgy összehangolt a napi 3 jógaóra és relaxáció, hogy végig teljes összhangban és önfeledt hangulatban zajlott minden egyes program.  Szép estét!”
Palotai Ircsi

 

“Nagyon jól ráéreztél arra, hogy tegnap rendkívül hiányzott a jóga, még a korán kelés is. Gondolatban folyamatosan ott jártam. Hogyan éreztem magam a táborban? Azt mondhatom, életem egyik legmeghatározóbb élményeként tartom számon. Azáltal, hogy többféle jógastílust megismerhettem, a látóköröm kiszélesedett. A légkör nagyon családias volt, a szervezés mindenre kiterjedő, helyszín választás tökéletes. Nagyon várom a következő tábort. Elmondhatatlanul hálás vagyok azért, mert ott lehettem.”
Köszönöm szépen, Csilla

 

“Szia István! Olyat érzek, amivel én még nem találkoztam. Egy nagy űr, hiányérzet  van most bennem. Amit kaptam Tőletek oktatóktól, táborozóktól, felejthetetlenné tette nekem ezt a 4 napot. Csodálatos embereket ismerhettem meg, ragyogó óratípusokat próbálhattam ki magasan képzett oktatóktól. Most értettem meg, hogy a jóga nem csak egy sport, hanem a test, a szellem és lélek harmóniája! Köszönöm nektek, hogy ilyen maradandó élményben lehetett részem! És hallgatom Balogh Bélát és gyakorlom a Japjit is!😃 Már most várom a következő tábort! ”
Hegedűsné Nagy Évi

 

“Kedves István!
Az elmúlt 4 nap nekem olyan Bakancslistás! Annyira jó volt Veletek! Magam sem gondoltam, hogy minden órán részt fogok venni (hiszen nem szeretek korán kelni), de hála az oktatóknak, a társaságnak ez természetes volt. Ami biztos több típusú órára el fogok járni, hogy a testi, lelki, szellemi harmóniám egyensúlyban legyen. A mai napom hangulata vegyesen alakult, hol örömmel meséltem az elmúlt 4 napról, hol csendesen magamban vágyakoztam vissza! Még egyszer mindent köszönök! Ősszel Veletek ugyanitt..
Szép estét!”
Zsuzsi