Kovács Adél

SziasztokJ

Kovács Adélnak hívnak, s már tinikorom óta érdekel minden, ami az emberrel, az emberi lélekkel kapcsolatos. Először Maria Threben “lépett” be az életembe (én voltam a lelkes gyógynövény gyűjtő a családban:), majd szép sorban haladtam előre az úton.

Az elmúlt évek alatt több területen is képeztem magam: reiki, prána energiagyógyítás, finomenergetika, masszázs (ayurvéda, indiai fej – és arc, talp, csakramasszázs, metamorf masszázs), Access Bars és nem utolsó sorban Indiában nemzetközi jógaoktatói végzettséget (hatha, vinyasa, asthanga) szereztem 2018-ban. Két teljes hónapot volt lehetőségem eltölteni a jóga őshazájában és ez az időszak életem egyik legmeghatározóbb élménye volt. Jelenleg asztrozófiát (csillagbölcseletet) tanulok Zentai Annától.

Folyamatban lévő további tanulmányok:

– Gerinc és jóga workshop Bene Mátéval (Bene Gerincakadémia) : a gerinc anatómiájának és kineziológiájának elsajátítása

 

– Yogin Yin Jóga és Meditáció Tanárképző Tengerdy Krauser Ágival 

A jóga 2012-ben lépett be az életembe. Emlékszem az első jógaórám után úgy éreztem magam, mint akit teljesen kicseréltek: a fizikai felfrissülés mellett lecsendesedett az elmém és lélekben is megújulva léptem le a jógaszőnyegről. A jógamatracom azóta is a szentélyem. A jóga számomra egy életforma; sokkal több, mint pusztán fizikai mozgás. A jóga magában foglalja a tudatos táplálkozást, a lelkünk ápolását, a meditációt, a felsőbb (valódi) énünkhöz való kapcsolódást, a test-lélek-szellem hármasának egységét.

A jóga valódi célja kapcsolódás önMAGunkkal, a lélekkel való tiszta egység megtapasztalása.

Èletem fő szándékának az örömmel vállalt szolgálatot tartom, vagyis örömöt adni az embereknek olyan tevékenységek végzése által, ami számomra is örömöt okoz, ami őszintén, szívből jön és a lelkem igazi hívása szerint való. Nekem a jóga az egyik ilyen tevékenység, a másik pedig az írás, amit a jógaórákat záró relaxációkban is ötvözök.

A Harmónia jógastúdióban hatha, vinyasa flow és yin típusú órákon találkozhattok velem.

Szeretettel várlak Téged is az óráimon!